FAQ

Fan van onze juwelen, maar je zit nog met een vraag? Hieronder vind je hopelijk een antwoord!

 

 Hoeveel kost de verzending?

Een verzekerde zending in België met levering binnen 24u én tracking nummer kost €5,95
Verzending naar Nederland kost €9 (verzekerd en met track en trace).
Kies zelf de gewenste verzendmethode in stap 2 bij het plaatsen van je bestelling. 

Verzending is GRATIS vanaf €50 

Kan ik retourneren als ik me bedenk?

Ja, tuurlijk! Binnen de 14 dagen na ontvangst van je pakje kan je me daarvoor contacteren via info@ateliercharlou.be De kost voor het terug sturen is wel voor jouw rekening.

Hoe wordt mijn retour terugbetaald?

De retour wordt terugbetaald op dezelfde rekening waarmee betaald werd voor het order. Kosten voor het retourneren (€5,95) en oorspronkelijke verzendkosten worden nooit terugbetaald. Betaalde je via een cadeaubon, dan wordt het retourbedrag opnieuw opgeladen op je cadeaubon.

Is een juweel gedragen, of niet geretourneerd binnen de opgegeven termijn, dan kan de retour niet aanvaard worden en kan er ook geen terugbetaling uitgevoerd worden. We sturen de retour dan terug naar je op.

Hoelang is mijn bestelling onderweg?

Het maken van handgemaakte oorbellen is een tijdrovende bezigheid die ik uiteraard met veel plezier uitoefen en aangezien ik nog voltijds in hoofdberoep werk, reken ik dan ook op maximum 4 werkdagen voor het klaarmaken van je bestelling. Een verzekerde zending is dan nog 1-2 dagen onderweg.

 Mijn bestelling is stuk toegekomen.

 We doen onze uiterste best onze juwelen zo zorgvuldig mogelijk te verpakken, en dan is het jammer als ze stuk bij jou aankomen. In dat geval komen we wel tegemoet: stuur binnen de 7 dagen na ontvangst van je pakje een foto van de verpakking en het juweel naar info@atemiercharlou.be We zorgen er dan (in de mate van het mogelijke en beschikbaarheid van materiaal) voor dat het juweel hersteld kan worden.

 Zijn alle juwelen nikkelvrij?

Alle oorstekers en oorhangers zijn vervaardigd uit stainless steel (RVS). Hierdoor bevatten zij een zeer lage concentratie nikkel. Men noemt deze stainless steel materialen daarom ook hypoallergeen. Hypoallergeen wil zeggen dat de concentratie nikkel in het materiaal zo laag is dat bijna niemand bij het dragen ervan, allergische reacties zal krijgen. Voor meer info met betrekking tot de materialen, kijk eens rond bij onze blogs.

 Worden alle oorbellen per paar verkocht?

Uiteraard! 

 Kan ik een bestelling plaatsen en die als cadeau naar iemand laten opsturen?

Ja, zeker! Je geeft dan bij afleveradres het adres van de gelukkige in. Bij opmerkingen mag je een voorkeursdatum voor levering opgeven (minstens 4-5 dagen na bestelling) en dan komt het pakje zo dicht mogelijk bij die datum toe. Je kan ook een persoonlijke boodschap achterlaten die ik dan op een leuk kaartje kan zetten.

Past mijn pakketje in een normale brievenbus?

Oorbellen worden verpakt in een kartonnen doosje (en binnenin nog eens extra beveiligd met vloeipapier). De verpakking past in een normale brievenbus (minimale afmetingen van een normale brievenbus zijn 23 x 3 cm), dus ook als je niet thuis bent, kan je pakje geleverd worden.

Gratis ophalen van mijn pakketje op jullie adres ( Borgloon), hoe werkt dat?

Tijdens de checkout kan je ervoor kiezen om zelf je order op te halen in Borgloon (België). Je krijgt een e-mail van zodra je order klaar ligt om op te halen, en dan kan je e-mail een afspraak maken voor het ophalen van je order. Afhalen van online orders kan enkel tijdens de week (Na 18:00 uur).

Een artikel is uitverkocht, komt het nog terug?

Soms wel, soms niet. Om zeker te zijn, kan je altijd contact met mij opnemen via info@ateliercharlou.be.

 Kan ik Atelier Char-Lou juwelen in mijn zaak verkopen?

Ja, dat kan! Neem daarvoor even contact met mij op via info@ateliercharlou.be.

 


Niet gevonden wat je zocht? Contacteer me via info@ateliercharlou.be.