Welkom

Welkom

Hoi iedereen,

Wat ben ik blij dat jullie de weg gevonden hebben naar de webshop van Atelier Char-Lou! 

Ik wil me graag even aan jullie voorstellen:

Ik ben Greetje, een bezige bij, in alle betekenissen van het woord :-).

Ik ben 38 jaar jong en werk momenteel voltijds in hoofdberoep. Mijn middelbare schoolperiode heb ik aan de kunsthumaniora gevolgd. Mooie voorwerpen, kleurencombinaties, tekenen, ontwerpen en zo verder.. Maar, juwelen maken, dat is toch wel het leukste dat er is! Het creatieve zit echt in mijn genen :-)

Ik start in september trouwens ook aan mijn derde en voorlaatste jaar van de opleiding tot goudsmid. Tussendoor begon ik met het maken van oorbellen voor mezelf, voor elke outfit de juiste kleuren. Ik kreeg hier dan ook vaak complimentjes over.

Het creëren, het uitproberen van vormen en kleuren. Dat is voor mij puur genieten. Daarom besloot ik onlangs dan ook om er effectief mijn bijberoep van te maken. Nu kan ik dus voor jullie de mooiste creaties maken!

Ik hou ervan om zelf juwelen te ontwerpen maar eens zoveel hou ik ervan om mensen gelukkig te maken. Laat dit nu net het doel zijn van Atelier Char-Lou.

Ik kan er zo van genieten om mensen te zien rond lopen met een paar oorbellen die ik zelf gemaakt heb! Juwelen maken, het is gewoon een passie; het ontwerpen, het creëren, het verpakken en op het einde van de rit jullie glimlach zien wanneer jullie deze dragen, heerlijk toch!

De bedoeling van Atelier Char-Lou is om jullie een groot keuze-aanbod te geven van oorbellen in verschillende leuke en trendy kleuren en vormen.

Elk paar oorbellen wordt in een maximum aantal van 4 stuks gemaakt. Ik probeer dus ook telkens een uniek design te creëren, zodat wanneer jij een paar Atelier Char-Lou oorbellen draagt, jij met veel kans ook de enige bent die deze heeft! Leuk toch?

Er zullen vaak nieuwe creaties toegevoegd worden aan de webshop zodat jullie altijd voldoende keuze hebben.

Jullie mening is voor mij van groot belang, ik ben zeer geïnteresseerd naar jullie reviews zodat ik Atelier Char-Lou kan blijven afstemmen op jullie vraag!

Nogmaals welkom en een dikke zoen,

- Atelier Char-Lou -

Terug naar blog