Hoe onderhoud ik mijn oorbellen

Hoe onderhoud ik mijn oorbellen

Alle oorbellen bij Atelier Char-Lou zijn gemaakt met kwaliteitsvolle materialen: er wordt gewerkt met kwalitatieve halfedelstenen, kwalitatieve resin-hars hangers en RVS stekers die bovendien verguld of verzilverd zijn; dat wil zeggen dat er een dun laagje goud of zilver over de oorbellen zit, dus net zoals bij gouden of zilveren oorbellen kan de glans na verloop van tijd doffer worden. Om je Atelier Char-Lou oorbellen zo lang mogelijk mooi te houden, geven we je daarom graag enkele tips:

  • Bewaar je juwelen op een donkere, droge plaats (niet in de badkamer). Liefst in het bijgeleverde zakje of op een oorbellenrekje. Liefst weg van vocht en direct zonlicht. Plaats je juwelen dus niet voor een raam. De meeste juwelen kunnen wel tegen een stootje, maar bewaar ze niet in je handtas of een andere plaats waar ze in aanraking kunnen komen met andere voorwerpen, vuil en stof.
  • Doe je oorbellen pas aan na het aanbrengen van je make-up, parfum, haarspray en/of andere schoonheidsproducten.
  • Doe je oorbellen uit als je gaat sporten, zwemmen, schoonmaken, etc.
  • Als je stekertjes zwart zouden worden, poets ze dan plaatselijk even op met een juwelenpoetsdoekje of vloeibare juwelenpoets. 
  • Onderhoud je oorbellen met een zacht doekje

 

Terug naar blog